BeBusy & Muze

Teaser Waddenfilm Silence of the tides adembenemend …

In 2020 gaat de film pas in premiere, maar vandaag mochten we op het Waddencongres 2018 in Leeuwarden al even voorproeven.

De makers van windmillfilm.com leggen de Wadden van top tot teen vast in bewegende beelden met het eigen geluid van de Wadden, wind en zand. Geen leuk ondertoontje, geluid erna bij gezocht of muziekje, en ook geen voiceover.

Drie mooie stukjes film al op hun facebookpagina, maar de adembenemende teaser waar ik het over heb en vandaag zag in de Harmonie in Leeuwarden, kun je ook al bekijken op de website van de film Silenceofthetides.com

Het congres stond in het teken van duurzaamheid en ook Marian Minnesma van Urgenda hield een goed onderbouwd én bevlogen verhaal.

Urgentie en prioriteit, nu, geen tijd meer te verliezen om dingen te doen en we zijn allemaal nodig, neuzen in dezelfde richting en ervoor gaan.

Foppe de Haan wees mensen van ‘ja-maar’ de zaal uit en lichtte toe hoe je het samen met wederzijds respect voor ieders rol, kunde en kwaliteiten, samen dus ver kunt schoppen.

Nu moeten we nog wel helaas wachten op 2020 op Silence of the tides, en dan heen!

Kijk hier de facebookpagina de drie filmpjes.

3

Fijn dat je me schrijft!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.