Fantastische kans! Stem in EU voor niet-menselijke dieren

Voor de niet-menselijke dieren wil de EU de te bewaken omstandigheden waarin ze leven, opgroeien, vervoerd worden, geslacht worden en gehouden worden door ons mensen heroverwegen.
En je gelooft het niet, dat moment van heroverwegen door de EU was nu.

Er kon inspraak gegeven worden door wie maar wil. Daartoe was een lobby van branches richting Brussel gaande.

We hadden, denkend vanuit Latours Parlement van de Dingen, Waar kunnen we landen? (en dus ook als mensen ten faveure van niet-menselijke wezens), een prachtkans om ook als niet branches een stem te laten horen.


Via bijgaande link kwam je op een website van verzamelde NGO’s in Brussel om die stemmen mogelijk te maken, te bundelen en in te dienen, te laten meetellen daar.
Zo konden wij, als zelfverklaard (?) stemmer voor niet-menselijke wezens, in de EU …. Stemmen!

Een haast-fantastische kans om betekenis te hebben voor multi-miljoenen dieren binnen de EU en ook daarbuiten voor de komende jaren of decennia. Historisch, die kans, haast, denk ik. En je kon dat zelf gewoon doen door je stem daar op die website achter te laten.

All animals count

No animals left behind 🙂

Geef je stem via deze link:

https://www.eurogroupforanimals.org/campaigns/no-animal-left-behind?utm_source=email&utm_medium=dedicated_mail%20&utm_campaign=DM_petitieverzoekNALB&utm_term=DM_petitieverzoekNALB&utm_content=DM_petitieverzoekNALB

Misschien ken je anderen bij wie je deze fantastische kans om te handelen-met-potentieel-grote-impact ook onder hun aandacht kunt brengen?

Niets doen kan natuurlijk altijd later nog ….
0

Gerelateerde Afbeeldingen:

Fijn dat je me schrijft!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.