Muze: fondsenwerving, friendraising

Januari 2016 is BeBusy gestart met fondsenwerving en fundraising onder de naam

Muze

Via de eigen url muze.works kan de website nu ook benaderd worden.

Organisaties en personen vroegen specifiek om deze dienst bij ons. Met de ervaring van 15 jaar op zak in de brede wereld van subsidies en fondsen, gaan we met vertrouwen in op deze vraag.

Ook fundaising is in dit verlengde een nieuwe loot, voor organisaties die niet alleen een project of idee willen realiseren, maar duurzaam werken aan de realisatie van een doel, voor duurzame financiering van hun organisatie en projecten.

‘Markt’denken in fondsenwerving: mensen binden, friendraising

Overheden treden terug, vermogensfondsen worden overvraagd. De extra kansen zitten bij het genereren van duurzamer geldstromen uit de maatschappij om ons heen. Daarbij gaat het niet zo zeer om eenmalig geld te vinden, als wel om mensen en fondsen aan je te binden, een dialoog aan te gaan, om ‘friendraising’.

 

Voor beide nieuwe diensten is het zaak niet alleen ervaring in subsidie- en fondsenland te hebben, maar meer en meer vanuit de mensen zelf te kunnen denken.

diploma 2014 NIMA Marketing NicoletteDát is precies de basis van marketing. Vanuit de marketingstrategie volgt de communicatie.

Al met al is het niet verkeerd dat we sinds 2014 een NIMA-diploma Marketing op zak hebben.

2

Gerelateerde Afbeeldingen: