Project PIT Concept & Copy stukje verder

Ingrid van PIT CC vroeg of ik kon helpen met fondsen vinden voor een prachtproject van haar.

Een project op het snijvlak van community-art – participatie – emotie – design, meer kan ik nog niet vertellen want alles moet nog. Ingrid wilde een set potentieel passende fondsen benaderen en vroeg of ik wilde meedenken daarin. Omdat ik graag en vooral en alleen maar met mooie, leuke of uitdagende vragen wil meedenken, zei ik ja 😃

Muze luisterde en dacht mee in welke fondsen op de kortere en iets langere termijn passend konden zijn. Of het lukt is vers 2, want aanvragen bij fondsen is soms een kwestie van goede timing en ook soms geluk. Een goed project vindt altijd wel fondsen, is mijn stelling, maar onder andere tijd is dan wel een factor.

Onlangs schoot me nog wat passends voor Ingrid / PIT CC te binnen en ook die mogelijkheid geef ik dezer dagen nog even mee in overweging.

Als alles lukt als gedacht door Ingrid, gaat het project dit jaar nog wel los en loopt dan in Fryslan en elders in NL daarna.

Wordt vervolgd…. Spannend!

0

Fijn dat je me schrijft!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.