website voor Hans: verdwaal niet . com

Verdwaalniet . com Tochten met gids!

wat & voor wie

Wandelen, fietsen, met paard en wagen of per touringcar. We maakten een gloednieuwe website voor wandelgids Hans Salverda in het Drents Friese Wold.

waar

De site Verdwaalniet.com heeft niet alleen mooi beeldmateriaal, maar ook filmpjes en een hele praktische kalender met geplande tochten, waar je direct kunt boeken.

Tenslotte kent de site een pagina met artikelen, achtergrond-verhalen over het gebied waar Hans gidst.

waarde BeBusy?

We konden als BeBusy waarde toevoegen voor Hans, door zijn materiaal en ambitie tot een mooie en praktische website te maken, samen, in alle rust en werkendeweg vormgeven en vullen in frequente afstemming via het web. Voor de prijs hoefde Hans het niet te laten.

wanneer

Inmiddels draait Hans’ site al zo’n drie maanden en in het toeristenseizoen voldeed die echt goed. De aanmeldingen voor de wandeltochten kwamen direct bij Hans binnen.

Van de site:Landweer-kuier-Zorgvlied010DSCN0647_00006

” Historicus en bodemkundige Hans Salverda leidde al jaren groepen en toeristen rond in en om het Drents Friese Wold.
Met verhaal, historische context en feiten en met de anekdotes van de plekken en de mensen. Vanuit Zorgvlied de landweer-route, die ook het Canadameer en het nep-oorlogsvliegveld bij Elsloo aandeed. Of over het Landgoed Boschoord. Dat deed hij in samenwerking met of op verzoek van Villa Nova, Boschoord, enzovoorts. Daar verandert niets aan.

Nieuw is dat Hans nu een eigen website de lucht inbrengt om meer tochten met gids te kunnen aanbieden!”

Gerelateerde Afbeeldingen:

Fijn dat je me schrijft!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.