Hoe ’t werkt

Subsidies & Fondsen, hoe werkt ’t?

  1. Doe eerst een ‘Quick scan‘, die is gratis en u heeft binnen 2 werkdagen een eerste reactie terug.
  2. Of misschien wilt u eens oriënteren of overleggen, dat kan natuurlijk altijd, per email, telefonisch. Zie bij Contact voor contactgegevens.

3. Vervolg

Mocht het inderdaad zinvol lijken, vanuit de Quick Scan of overleg, dat er kansen zijn op subsidie of fondsen, dan kunnen we nader contact hebben. Bijvoorbeeld of, en zo ja, op welke manier u het liefst verder wilt worden geholpen met uw zoektocht naar subsidies of fondsen.

Verder geholpen worden?

Dat kan op verschillende manieren, zoals

  • een lijst van kansrijke subsidies & fondsen, waarna u verder zelf het werk doet, of
  • uw plan behoeft links en rechts aanpassing om voor subsidies of fondsen in aanmerking te komen, of
  • u wilt graag geholpen worden bij het aanvragen zelf, of
  • wij verzorgen alle aanvragen voor u.

In overleg verder …

De tarieven varieren, afhankelijk van de grootte van uw organisatie. We kunnen daarbij werken tegen een vooraf afgesproken vast bedragHet is ook mogelijk tegen een vast uurtarief, als u dat liever is. We hanteren een normaal tarief voor grotere organisaties, grotere NGO’s en (clusters van) bedrijven. Het is een percentage van eindsom, het bedrag dat nog nodig is om te werven. Altijd is er sprake van enkele startkosten, waarvoor we een vast bedrag afspreken.

Kleine NGO Starttarief: we hanteren een basaal starttarief voor kleine organisaties, kleine NGO’s; Voor NGO’s waar we grote sympathie voor hebben met goede doelen, hanteren we een gereduceerd tarief! 

Mail, bel, app …

Neem gerust contact op om eens te horen, om te overleggen, te zien, …

 

1

Gerelateerde Afbeeldingen: